Våre tjenester

 
Trefelling

Trefelling

Tradisjonell felling av trær. Om det finnes plass og det ikke er noen form for risiko for skade av bygninger eller andre hinder utfører vi tradisjonell felling av trær. Vi bruker velprøvde  og tradisjonelle metoder som ivaretar sikkerhet samtidig som det opprettholder effektiviteten.

Seksjonsfelling

Seksjonsfelling

Seksjonsfelling ved hjelp av klatring. Dersom treet står plassert slik at det ikke kan felles på tradisjonell måte fra bakken, utfører vi seksjonsfelling ved hjelp av klatring. Ved bruk av klatring kan vi felle treet i passelige store seksjoner. Effektivt og trygt.

Rigging

Rigging

Rigging av trær. Dersom treet står plassert slik at greiner og deler av stammen skader objekter plassert nær treet kan rigging benyttes. Rigging utføres ved at greiner eller deler av stammen sikres og fires ned til bakken kontrollert. Denne metoden kan også brukes for å hindre skader på gressplen eller planter i nærheten av treet.

Stubbefresing

Stubbefresing

Fresing av stubber. Stubbefresing er en skånsom, effektiv og trygg metode for å fjerne stubber. Vi freser normalt 20-25 cm under bakkenivå slik at det blir et godt grunnlag for etablering av plen. Vår maskin er liten, lett og effektiv. Dette er en praktisk maskin som freser stubben på kort tid, og er skånsom mot plen. 

Opprydding

Opprydding

Bortkjøring og opprydding. Etter felling må trestammen og kvist ryddes bort. Vi kan tilby ulike løsninger slik at arbeidet effektiviseres og kostnaden minimeres. Eksempelvis kan vi ta i bruk ulikt utstyr som: stor henger, flishugger, kran og liggende.